domingo, 14 de febrero de 2010

Sarria

Ahir a la nit hi van fer concert de roncadors! vaya tela!!! tenia ganes de matar a algu! la veritat es k hi va haver un moment que em pensava que els ronquets s' armonitzaven entre ells! quins nervis!

Buenu! avui etapa reina! 47km! O Cebreiro- Sarria, he arribat molt cansat i de nit, pro b, ara estic bastan b ja, no entenc pas pq m'agrada tan patir! tot pujades i baixades, i trossos plans em sembla k no n'he fet cap amb tot el dia, Tot el dia travessan pobles, vaques, xais, recs, neu, gel, de tot!! i el paissatge es brutal! tot el dia Muntanya i gents de carretera!
Lo bo es k jo em pensava que era el que arribaria primer i quan he arribat tothom estava aqui ja! m'han fet trampes i s'han saltat 8 km(son unes nenetes).

Avui hem 2 etapes amb un dia! per tan si tot va b, diumenge k ve ja soc a finisterre!

2 comentarios:

  1. hola norbert ja ets un campeon el be arribat tant amunt cuan perlem amd la gent de que bas marcha de casa per arriba a finisterre es poson les mans al cap y ni que diuenque tembe els agradera fero una abrasada de tots pares germa nebots tiets y amigs toni ile dolos cuiedet mol

    ResponderEliminar
  2. Montaraz !, Amb vaia una colla de manguis roncadors que t'has anat a ajuntar, jejejej
    Per aqui tots tenim ganes ja de veure't.
    Salut !

    ResponderEliminar