lunes, 26 de abril de 2010

Mendoza-Salta

Buenu....

Un cop arribat a Mendoza, vaig rentar roba em vaig dutxar i em vaig afeitar, o sigui, k vaig passar de ser un hippie brut a un pijo net, i com que ara soc un pijo vaig decidir gastar me 20 eurus amb un bus tour per el parc de la Aconcaua.
Total k quan vaig pujar al bus la mitjana d edat era d uns 60 anys, fuahhh!!! kin pal d excursio, tot el dia tancat al bus i d en tan en tan baixar i tirar una foto, la conclusio es k m agrada mes ser un hipie brut.
Ahh!!!i jo no ser que tinc amb les iaies pro els hi faig molta gracia, kuan vam parar a dinar hi havia dues iaies k van explicar la vida dels seus fills i al final em van pagar el dinar i es van fer fotos amb mi.

Vaig estar 4 dies a casa l Edu i l ultim dia va arribar un frances igual de perdut k jo, en Pierre, tot un personatge tb.

El dimecres al migdia vaig agafar un bus cap a Salta, 16h de bus, va ser bastan dur, un cop a salta em vaig buscar un alberg i vaig anar cap ala casa de cultura a veure com estava el tema de concerts per salta, em van donar una revista local i al derrera hi havia un texte que deia projeccio de videos argentins dijous a les 5 de la tarda.
Total k hi vaig anar a fer un vol i em vaig trobar amb una presentacio de videoart hi havien videos molt xulus, en total erem unes 15 persones i quan es va acabar em van demanar l opinio i vaig pensar,-aki no et coneix ningu, pots dir el k penses-, total k els hi vaig destruir el videos, els hi vaig treure tots els espectes negatius, i els hi vaig caure amb gracia, em van convidar l endema a una presentacio de tot el dia de videoart.
Em van di k si voia tambe podia presentar alguna cosa k tingues i el hi vaig passar el video del puigdomenech, i quan vaig sortir i els hi vaig explicar k havia arribat alla, al museu de velles arts i presentant el meu video, la gent es posava les mans al cap! juajua, es realment increible lo petit k es el mon!

1 comentario:

  1. jajaja pero vas guanyar el concurs de videos o que? en un mooooooon tan inceeeeert ens conveeeee necessiteeem sapigueeeeeeee...
    promocionant en puigdomenech a sudamerica, ets un crack!!

    ResponderEliminar