domingo, 9 de mayo de 2010

Bonito(Brasil)

Doncs al dimarts vam agafar un bus jo i la Tomoko direccio a St cruz.
Em sembla k ja he dit alguna vegada k els Bolivians son subnormals, quan vam pujar a l autocar la tomoko va deixar la seva motxilla a la lleixa de dalt i quan vam parar a a dinar la motxilla ja no hi era(portava una reflex de 800 euros a dins), jo tb emb vaig deixar la jaqueta un cibercafe i al cap de 5 minuts quan vaig tornar ja no hi era, uf!!! quin fastic em fa Bolivia!!!!
Vam fer 8 hores de bus fins a Sucre alla teniem k canviar de bus, vaig comprar un ticket de bus per st cruz i em van cobrar 60 pesos, i a la tomoko 40 el mateix bitllet, nomes son 3 euros de diferencia, pro vaya tela amb els Bolivians!!! i despres 16 hores mes de bus!!!
Un cop arribats a santa cruz jo vaig agafar el tren cap a corumba(Brazil) 16 hores mes de tren. Soc tan trempat que fa 15 dies quan vaig entra a Bolivia vaig fitxar a la frontera d argentina, pro a la de bolivia vaig passa de llarg com un tontu!!jejej. I quan vaig arribar aki a la frontera de Bolivia/brazil no em volien deixar sortir pq no tenia el document d entrada!! pro aki amb peles s arrecla tot, al final em van fer pagar 40 euros de multa (K segur k em van timar tb, pro buenu, el tema era sortir).

I un cop a Brasil vaig anar direccio a Bonito(K em van dir k es un poble molt xulu), aki nomes parlen Portugues, ningu parla ni espanyol ni angles.
Per comprar el bitllet de bus no ens enteniem amb el de la taquilla i la nioa del meu derrera em va ajudar pq parlava espanyol, i total k em vaig assentar al seu costat al bus i avui m ha acabat convidant a fer una assado a casa seva amb la seva familia!!! i me cardat un tiberi k flipes!!!

I pa ree!! brasil pinta molt b!!! aixo es un altre mon, es net i com deu mana!! dema em kedu aki a bonito i dimarts tiro direccio a Navirai k alla ja hi tinc un CS, i seguent parada sera foz d Iguazu k alla tb Hi tinc un CS ja!!! per tan brasil pinta molt b!!!!

Salut desde Bonito!!!

1 comentario:

  1. ei norbert!!!!!

    com va¿?¿?¿

    parles molt de la tomoko, ja la toques?¿?

    jeje!!!! pa re, mal parit aprofita!!!!!
    ja vam anar a parlar amb en carlos, és molt trempat!!! em va donar molts records per tu!!!

    i a casa, mica en mica es va acabant de polir tot, ja tenim l'habitació de la tomatera triada, i res, anar pintant, ficar bé el parquet, el sócul.... i deixar-ho com una casa "normal" ben neta i polida!!!!

    cuida't i records als sudaques!!!

    ResponderEliminar