sábado, 30 de enero de 2010

Belorado

Ahir vam sopar a l'alberg, la noia que s'en encoidava de l'alberg que era molt religiosa i ens llegia oracions,(la veritat es k aquesta gent en fan po),pro buenu esta b veure aquestes coses, i al final vam acabar tocan la guitarra a la vora del foc.(com a les pelicules).

Avui etapa de trankis, 18 km, la veritat es que un dia tranquilet ja tocava i partir demà tornarem a anar per feina. tot i això han sigut 18 km amb molt fred i el ven en contra.

Estic en un poble bastan maco on hi ha cases a dintre a les muntanyes, veus una muntanya i dues finestres alla enclestades.

Ahh!! la gent em diu que parlo el castellà molt b, pq el parlo tan malament k es penses k soc estranger, jejej, es molt frustran.

Salut i fins aviat

2 comentarios:

  1. Ei putu calvo....ja saps com continua no... anem seguint el teu blog amb atencio, ets el rei norbe....camina forrest camina....

    Disfruta molt "amic"!!!

    MASMI

    ResponderEliminar
  2. norbe pensa que tot això que escrius ho pot veure tot el món, per tant has de ser un exemple per la humanitat. Posa que de tant en tant et dutxes encara que no sigui veritat i que ajudes a la gent a fer el cami de Santiago i no pas a trencar cames i braços (sempre sense volguer eh...).
    En fi peregrí que disfrutis molt del viatge i els que treballem sempre pensem amb vosaltres.
    salut!!! i força per anar fent cami.
    ismael

    ResponderEliminar